Kevät kotona

Useampi kuukausi on jo vierähtänyt edellisestä artikkelista. Syy siihen on melkoisen kiireinen arki uuden työn parissa. Tosin kiire ei haittaa, sillä pidän työstäni paljon. Työ visuaalisen markkinoinnin ja sisustamisen parissa on monipuolista, luovaa sekä palkitsevaa. Iloa kokonaisuuteen tuo myös työskentely mahtavassa tiimissä, joka on mukava sekoitus erilaisia persoonia. Työ antaa lisäksi inspiraation kaikkeen muuhunkin tekemiseen ja kodin sisustamiseen.

0420_3
Kotiin on ilmestynyt uusia kasveja ja kynttilöitä.

Tämä kevät on ollut erikoinen. On tapahtunut ikäviä ja odottamattomia asioita. Koronapandemia pisti arkisetkin asiat hiemaan uuteen muotoon. Kalenteri tyhjeni hetkessä ja kaikkia kehotetaan pysymään kotona. Tämä voi olla monille haastavaa, jos on tottunut menemään jatkuvasti paikasta toiseen. Minulle kotoilu ei oikeastaan ole ongelma, koska viihdyn kotona hyvin. Vietän normaalissakin tilanteessa paljon aikaa kotosalla. Ehkä kuitenkin entistäkin enemmän huomio kohdistuu kodin viihtyvyyteen. Päässä pyörii kaikenlaisia ideoita ja jokaista nurkkaa tekisi mieli vähän uudistaa.

0420_15
Söpöimmät astiat ovat aina käden ulottuvilla.
0420_5
Pääsiäiskoristeluiksi riittää muutama muna.

 Voisiko tehdä jotain remppaa, tai vaikka hankkia uusia huonekaluja? Miksipä ei. Tarvittavia asioita ja materiaaleja voi tilata verkkokauppojen kautta. Ei siis ole tarvetta lähteä kaupoille pitämään parin metrin etäisyyttä muihin ihmisiin. Nettishoppaillessa on myös helpompi tehdä vertailuja ja kartoittaa vaihtoehtoja.

0420_17
Nyt on hyvä syy tehdä ostoksia villasukissa kotoa käsin.
0420_11
Sitä tässä mietin, että tilailehan samalla meikäläisille korkeampi kiipeilypuu.

Meidän yli vuoden ajan jatkunut omakotitalon etsintä jatkuu edelleen, eikä nykyisen kodin remontoiminen siitä syystä tunnu kovinkaan järkevältä. Sisustajan on kuitenkin vaikea olla sisustamatta. Siksipä kodissa tapahtuu jatkuvasti jotain pieniä muutoksia.

0420_18
Ideointi sujuu parhaiten sohvalla löhöillessä.

Esimerkiksi makuuhuoneeseen on ovelasti ilmestynyt uusia juttuja parin kuukauden aikana. Tarkkasilmäiseltä isännältä eivät kodin muutokset kuitenkaan jää huomaamatta, vaikka välillä yritän tehdä kaiken ihan vaivihkaa. 😉

0420_9
Valkoinen papukaija löysi paikkansa makuuhuoneesta.
0420_16
Makkarin muutokset saivat alkunsa bambutikkaista.

Kevät on ihana! Se alkaa jo kiilata kesän ohi vuodenaikojen suosikeissani. Olen käsittämättömän ihastuksissani kaikista kevään väreistä, kuten vaikkapa ruokapöydällä olevan narsissikimpun valloittavasta keltaisesta. 💛 Tekisi mieli ottaa siitä kuva jokaisessa käänteessä. Kun pitää telkkarin kiinni ja unohtaa hetkeksi kaikki uutisointia hallitsevat huolet, saattaa löytää ilon aiheita yllättävistäkin paikoista.

0420_12
Niiiin kauniita!
0420_6
Rauhalliset kahvihetket ovat parhaita.

Ja hei, mikä loistava tilaisuus tämä onkaan suunnitelmille! Jossain vaiheessa tilanne on taas normaali ja kiireet palaavat. Nyt olisi mahdollisuus vaikka suunnitella juhlia, reissuja ja uusia projekteja kaikessa rauhassa. Harvoin jää todella aikaa perusteellisille suunnitelmille ja siirrytään vain reippaasti kohti toteutusta. Nytpä ehtii myös unelmoida. Olen jo mielessäni sisustanut meidän tulevaa kotia, vaikka sellaista ei ole vielä löytynytkään.

0420_7
Nyt on kuulemma aikaa leikkiä vaikka koko päivä. Haenko pallon? 🐾

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Ollaan läsnä. Nautitaan kotoilusta sekä kaikista tutuista ja uusista jutuista. Haaveillaan hieman.

Kaunista kevättä ja innostavaa kesänodotusta!

Terveisin

-Anu K-

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s