Kymmenen kaunista

Olen lähiaikoina selaillut netissä monien sisustuskauppojen sivuja etsiessäni muutamaa tarpeellista juttua. Samalla pää on mennyt pyörälle kaikesta kauniista, mitä olen surffaillessani nähnyt. Päätin noukkia tänne blogiin muutaman ihanuuden. Suosikkikauppojani ovat H&M Home, Granit, Ellos, Hemtex ja Room21. Kotimaisilta tuotemerkeiltä löytyy upeita juttua, mutta lisäksi olen mieltynyt tanskalaisiin merkkeihin, kuten Bloomingville ja House Doctor. Valikoin tänne kymmenen tuotetta, jotka tällä kertaa ilahduttivat.

Hemtexiltä löytyy aina jotain kiinnostavaa ja heidän uutuuksia täytyy käydä kurkistamassa. Nettikauppaan oli ilmestynyt koristetyynynpäällinen kuusiprintillä. Niitä löytyi eri väreissä, mutta mustavalkoisen ja harmaan ystävänä tietysti ne sävyt miellyttivät eniten. Luontoihmiselle printti on erityisen lähellä sydäntä. Kuusiprintin voisi ajatella olevan jouluinen, mutta mielestäni se voi olla käytössä ympäri vuoden. Printissä on sopivasti graafisuutta ja leikkisyyttä. Heti en kuitenkaan uskalla rynnätä ostoksille, koska olenhan saanut kotiväeltä huomautuksia meidän koristetyynyjen määrästä. 😉

tyynyt
Hemtexiltä löytyy Fine Little Day -tuotemerkin tyynynpäälliset kuusilla tai havunneulasilla. Kuva: Hemtex

Kaikki pienit purkit ovat kivoja. Niitä löytyy Luonnostaan -valikoimastakin jonkin verran. H&M Homella on myös monenlaisia purnukoita. Tämä korkkikannellinen purkki löytyy kahdessa värissä. Sopii esimerkiksi kylppäriin korujen säilytykseen.

Kuva2
H&M Homen pienessä lasipurkissa voi säilyttää pienet, mutta tärkeät asiat. Kuva: H&M Home

Granitilla on sisustus- ja säilystystuotteiden lisäksi valikoimassa myös kehon ja mielen hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niillä on erityisen komeat pakkaukset. Tyylikäs nestesaippuapumppu sopisi loistavasti meidän kylpyhuoneeseen. 🙂

puusaippua
Granitin setripuun tuoksuinen nestesaippua on kirjattu ostoslistalle. Kuva: Granit

Bloomingvillen kotisivuilla on selattavissa heidän tuotekuvastonsa. Ainakin meikäläisen kohdalla se aiheuttaa joka kerta ihastelevia huokailuja. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan! Bloomingvillen tuotteita myy muutamat nettikaupat, kuten Ellos ja Room21. Niistä tosin löytyy vain osa valikoimasta. Alla kuvassa on heidän hamppumatto. Matoissa luonnonmateriaalit toimivat hyvin ja niillä on sopivan rustiikkinen ulkonäkö.

mattopp
Bloomingvillen Rugged Hemp-matto 240×70 cm on ostettavissa Room21-nettikaupasta.  Kuva: Room21/Bloomingville

Toinen (monista) Bloomingvillen kaunottarista on ilmapallon muotoinen Ballon-maljakko, josta löytyy kaksi kokoa. Kovan mustan ja lämpimän korkin liitto toimii loistavasti. Maljakkoon mahtuu yksi näyttävä kukka, vaikkapa hortensia. Voi, miten nättiä! 🙂

maljakko
Bloomingvillen maljakosta löytyy kaksi kokoa. Kuva: Room21/Bloomingville

Toinen kiinnostava tanskalainen merkki on House Doctor. Tuotteilla on persoonallinen pilke silmäkulmassa ja niissä on sopivasti särmää.  Raidallinen rahi sai yllättäen minut kiinnostumaan. Lienee mieltymykseni juuttiin vaikuttaa jotenkin asiaan. Graafisuus ja mustat raidat eivät ainakaan vähennä rahin ihanuutta.

rahiraita
House Doctorin raidallinen juuttirahi. Kuva: House Doctor

Kun joulu meni ja koristeet siirtyivät kaappiin, jäin kaipaamaan eniten joulutähtiä. Onneksi paperitähden voi ripustaa ikkunaan, vaikka ei olisikaan joulu. House Doctorilta löytyy valkoisia ja harmaita tähtiä. Ne ovat pelkästään koristeita, eikä niitä voi yhdistää lamppuun. Suuri 60 cm kokoinen tähti on näyttävä koriste myös tason päällä tai seinällä.

tahti
House Doctorin paperitähtiä saa harmaina ja valkoisina. Kuva: Room21/House Doctor

Purkkien lisäksi säilytyskorit ja -pussit ovat myös lähellä sydäntä. Bloomingvillen paperipussissa on tekstiprintti ja sen koko on 17x17x38 cm. Pussi toimii säilytystarkoituksen lisäksi söpönä sisustuksen yksityiskohtana.

room
Bloomingvillen säilytyspussia myy Ellos. Kuva: Ellos/Bloomingville

Ehkä sitten olisi aika siirtyä höyhensaarille. H&M Homen pussilakanasetti houkuttelee unille. Erilaiset sulkakuvioinnit pitävät pintansa kuva-aiheina. Harmaa pussilakanasetti löytyy myös tuplaleveänä parivuoteelle. Printti ja pehmeän harmaa sävy ovat miellyttävä yhdistelmä.

sulka
Suloisen pehmeä sulkasato. Kuva: H&M Home

Tämä herkkä taulu on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana. Hento höyhen rouhealla taustalla. Valokuvajuliste on kokoa 50×70 cm ja sitä myy Ellos. Sopiva kaveri esimerkiksi makuuhuoneeseen yllä olevalle pussilakanalle.

taulu
Kortkartelletin juliste on nimeltään Let Winter Go. Kuva: Ellos/Kortkartellet

Keväällä uutuuksia tulee markkinoille jatkuvasti. Ei siis muuta kuin kaupoille ihastelemaan ja inspiroitumaan. Siirrymme taas vähitellen valoisampaa aikaa kohden, joten sisustusvimma saattaa iskeä ihan yllättäen.

Mukavia talvipäiviä toivotellen

-Anu K-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s