Oma huone

Yksi syy uuden kodin hankintaan oli tarve kolmannelle huoneelle. Meiltä puuttui työhuone, joka toimisi myös vierashuoneena. Nyt meillä on sellainen. Mieheni haluaa ottaa kantaa kaikkiin sisustusratkaisuihin, mutta tämän yhden huoneen olen saanut sisustella ihan mieleni mukaan. Minulla on siis oma huone. 🙂 Mieheni on tyytyväinen, kun hänellä on koko olohuone, sohva ja 4k-telkkari  (tai mikä lie supermegatelkku onkaan..) käytössään.  Minä saan puuhastella täällä huoneessani ihan omia juttuja. Sehän sopii! Olen melko tarkka siitä, että asiat ovat järjestyksessä. Luovan hetken iskiessä saattaa huoneessa kuitenkin vallita hetkittäinen kaaos. Sen sijaan, että ovessa lukisi pääsy kielletty, toivotan uteliaat vierailijat tervetulleiksi ja pidän oven auki.

ovi
Huoneen ovestakin löytyy yksityiskohtia, kuten puuvillan oksa.
valaisin
Riippuvalaisin, jossa on neulosverhoilu.

Halusin sisustaa huoneen vaaleilla sävyillä ja tuoda ripauksen mustaa joukkoon. Musta tuo syvyyttä sisustukseen, joten siksi se on yksi suosikeistani. Kaikki rakentui oikeastaan tapetin ympärille. Tähän ihanaan tapettiin olin törmännyt jo aiemmin, ja nyt sain vihdoinkin tilaisuuden käyttää sitä. Se on Esta Homen Denim & Co. – malliston tekstitapetti. Väri on vaaleanharmaa, hieman beigeen taittava sävy.  Seinän tapetointi itsessään ei ollut ihan helppo nakki. Päätin tehdä sen itse kaikesta huolimatta. Pientä hampaiden kiristystä touhu kyllä aiheutti, eikä se ihan putkeenkaan mennyt. Silti lopputulokseen olen tyytyväinen. Viimeistelynä seinä reunustettiin sisalköydellä, johon lisäsin huolettomaan tyyliin valkoista maalia.

nurkka
Huoneen nurkkaan on koottu ryhmä sisustustavaroista.
sohva
Sohvalla on kasa muhkeita tyynyjä ja taustalla näkyy Esta Homen tapetti.

Koska huone toimii myös vierashuoneena, vuodesohva oli tarpeellinen. Yleensä vuodesohvat ovat rakenteeltaan melko raskaita, mutta onneksi joukosta löytyy myös hieman kevyempiä vaihtoehtoja. Tämän sohvan etuna on myös se, että vuodeleveys on 180 cm, kun useimmissa malleissa se on vähemmän. Säilytystilaa löytyi kiinteistä komeroista, joten pieni lokerikko sen lisäksi riitti.

verho
Verho on rullattu puukepin ympärille ja sidottu verhotankoon sisalköydellä.
purkki
Lasipurkkeja käytetään kynien ja pientavaroiden säilytykseen.

Yksityiskohtien suurena ystävänä kuvasinkin enimmäkseen niitä. Mielestäni tila vaatii värimaailman ja muotokielen lisäksi kiinnostavia yksityiskohtia ollakseen yhtenäinen kokonaisuus. Tässä omassa huoneessani niitä yksityiskohtia riittää.  Suorasta sivuverhosta on tehty laskosverho, jossa toistuu sama sisalköysi kuin seinän ”kehyksessä”.  Käytän lasipurkkeja paljon tekemissäni tuotteissa, joten niitä on luonnollisesti myös meidän kodin sisustuksessa. Viimeisin hankinta huoneeseen oli suurikokoinen tyyny, jossa on musta sudenkorento. En jostain syystä voinut vastustaa sitä. Huolimatta siitä, että toistaisin itseäni aikaisemmista kirjoituksista, mainitsen silti ihailevani kontrasteja. Erilaisten pintojen yhdistäminen ja sekoittelu luo sopivasti särmää sisustukselle ja muillekin asioille. Rohkeasti siis yhdistelemään!

Terveisiä huoneestani 🙂

-Anu K-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s