Kissalandia

Jokin aika sitten mieheni yllättäen totesi, että meidän kodissa on siellä täällä jotain kissa-aiheisia juttuja. Ihmettelin tätä kommenttia. Katselin kuitenkin ajatuksella ympärilleni huomatakseni, että tässä toteamuksessa oli jotain perää. Onhan meillä muutamia kissajuttuja kotona… siis vain muutamia. 😉 Olen jo maininnut olevani eläinrakas, mutta en ole tainnut mainita vielä sitä, että pidän erityisesti kissoista. Kissat ovat ihanalla tavalla itsenäisiä ja omapäisiä. Ne osoittavat luottamusta ja hellyyttä silloin kun sitä vähiten odottaa. Ja miten söpöjä viiksekkäitä karvakamuja ne ovatkaan. Meidän taloudessa asuu yksi kissa, hän on Jesper. ❤ Herra J on omaksunut kuninkaan roolin, ja minä taidan sitten olla se palvelija.

DSC_0291
Jesper tarkkailee maailman menoa.

Muutimme maaseudulle keväällä ja tämä onkin osoittautunut varsinaiseksi kissalandiaksi. Täällä näkyy kissoja joka kulmalla. Olo onkin hyvin kotoisa, koska asuinhan koko lapsuuteni ja nuoruuteni maalla. Täällä mä viihdyn! Sen lisäksi, että kissoja näkyy pihalla, niin on niitä tosiaan hieman mukana täällä sisustuksessakin. Työhuoneen pöytää koristaa esimerkiksi muutama puinen kisu, sekä kuubalainen kissa, jonka olen saanut tuliaisena.

DSC_0254
Kissoja työhuoneen pöydällä.

Suurimman osan kissajutuista olenkin saanut lahjaksi. Ilmeisesti siis kaikilla ystävillä ja läheisillä on tiedossa tämä ihastukseni näitä eläimiä kohtaan. Sain mieheltäni (= enemmänkin koiraihminen) lahjaksi kirjan, joka johdattaa lukijan kotikissan mieleen historian kautta. Tarkoituksena oli, että oppisin ymmärtämään kissaani paremmin. Hänen mielestä siihen ilmeisesti tarvitaan kirja… joka kylläkin on varsin mielenkiintoinen. Se avaa kissojen maailmaa ja auttaa ymmärtämään niiden käyttäytymistapoja. Ihmisen ja eläimen välinen vuorovaikutus on kiehtovaa.

DSC_0261
Kissojen viisauksia.

Yleensähän koti näyttää itseltäsi ja kuvastaa sellaisia asioita, joista pidät. Tässäkin tapauksessa se pitää paikkansa. Kodissa kuuluu viihtyä. Jos siihen vaaditaan muutama kissa-aiheinen juttu, niin olkoon näin. 🙂

DSC_0273
Muurlan Kamut-sarjan tuotteilla tuetaan SEY:n työtä. Tarjottimen olen saanut lahjaksi ystävältäni.

Meillä olisi kyllä myös tilaa vielä toisellekin karvakamulle. Toivonkin, että jossain vaiheessa voin tarjota kodin jollekin kodittomalle kissalle. Rakkautta on rajattomasti.

Kissamaisin terveisin

-Anu K-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s