Mitä jos…?

24.04.2016

Mitä jos kertoisin ajatuksistani  kuvin ja sanoin? Olen useamman kerran huomannut olevani tässä pohdinnan vaiheessa, joka alkaa sanoin ”mitä jos”. Nyt tässä asiassa on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli toimintaan.  Aikani pohdiskeltuani ja pienen kannustuksen rohkaisemana olen päättänyt aloittaa blogin.  Blogi tulee käsittelemään ajatuksia, ideoita, tunnelmia, ihastelua, vihastelua, tuunausta, kummastelua ja täydellistä omistautumista.  Kuvat tulemaan olemaan suuressa roolissa jo siitäkin syystä, että olen visuaalinen ihminen, joka hahmottaa kaiken kuvina mielessään. Kuvat jäävät mieleen ja sanat rakentuvat niiden ympärille.

kukat2
Valkovuokkoja metsässä.

Olen sisustusintoilija, jolle luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä.  Sisustaminen on minulle suuri kiinnostuksen kohde sekä harrastuksena että ammatillisesti. Blogin aiheena tuleekin suurimmaksi osaksi olemaan koti, kodin sisustus ja kaikki siihen liittyvä. Lisäksi piha, kasvit ja kukkaset ovat osa tätä kokonaisuutta.  Saan energiaa luonnosta ja vietän mielelläni aikaa ulkona, siksipä luonto tulee olemaan mukana tarinoissa. Eikä missään nimessä unohdeta tee se itse-juttuja, nikkarointia, askartelua, näpertämistä ja väkertämistä. Kerron tietysti myös tuotteiden ideoinnista ja valmistuksesta.

Blogia kirjoitellaan sopivan rennolla otteella ja pieni pilke silmäkulmassa. Jos yhtenä päivänä on kuva harakasta ja seuraavana päivänä juttua koristetyynyistä, niin no worries, se kuuluu asiaan. Tämä tosielämän Hemuli ottaa suurennuslasin käteen ja tarkastelee maailmaa vaihtelevista näkökulmista.

Kauniita asioita ei tarvitse tarkoituksellisesti etsiä. Kauneutta voi nähdä yllättävissäkin paikoissa, jos vaan on avoin sen olemassaololle.

Tästä se lähtee.

Keväisin terveisin

-Anu K-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s